Dugnad våren 2018:

Har du tid og lyst til å være med på dugnad for Venneforeningen? Vi skal blant annet pusse og lakke kister på Skur 32 påfølgende tre tirsdager fra kl 16.00:

* tirsdag 24.april
* tirsdag 8.mai
* tirsdag 15.mai

Ta med deg arbeidstøy og godt humør.

Meld gjerne i fra på mail til venner@radich.no om du kommer.

Invitasjon til vennetur søndag 10. Juni

Vi kaster loss kl. 1200

Vennligst møt opp for innsjekking senest kl.1130

Ankomst er beregnet til kl. 1600

Christian Radich vil i sommer ligge på Sukkerbiten ved Operaen.

Slik finner du skuta:

Gå ut på utstikkeren forbi Operaen. Følg  Kirsten Flagstads Plass helt ut til utstikkeren.

Christian Radich vil ligge på ytre del på høyre side av utstikkeren. Stedet er ringet rundt på kartet nedenfor.

 

Om bord serveres fiskesuppe til de voksne og pølser til barna. Maten betales ved ombordstigningen, kr. 50 pr porsjon. Øl, vin, mineralvann og kaffe selges om bord til hyggelige vennepriser. Benytt også sjansen til å kjøpe flotte Christian Radich suvenirer med medlemsrabatt.

Hvem kan være med:

Familiemedlemmer og livsvarige medlemmer kan delta med inntil 4 deltakere. Enkeltmedlemmer kan delta med seg selv! Organisasjoner som har betalt kr. 5.000 i kontingent kan ta med inntil 10 deltakere. De organisasjoner som har betalt kr. 2.500 kan ta med inntil 6 deltakere.

For alle gjelder det at kontingenten må være betalt i tide, slik at den er registrert hos oss før tiden.

Man kan oppgradere til familiemedlemskap på venner@radich.no. Dette må gjøres i god tid, slik at det er registrert i bank og hos oss før turen. Du kan også oppgradere medlemskapet ved ombordstigning. Ønsker du å ta med venner på turen, er de velkomne til å tegne medlemskap på kaia før avgang, med forbehold om ledig kapasitet.

Dersom du ikke har betalt medlemskap for 2018, kan du gjøre dette ved ombordstigning. Gi oss beskjed om dette ved påmelding. Vi vil ellers måtte prioritere de som er registrert som betalende medlem ved påmeldingen.

 

Påmelding til: venner@radich.no