Dugnad høst 2018:

Har du tid og lyst til å være med på dugnad for Venneforeningen i høst?

Første dugnad blir  23.oktober og 30. oktober fra kl 16.30.

Vi fortsetter dugnadsarbeidet for medlemmene i Christian Radichs Venner.

Høstens planer består blant annet i å pusse og lakke lettbåten Elise, en kiste til redningsvester, blokker og trenagler.
Vi starter opp med en matbit før arbeidet starter.

Det blir nok også tid for en god prat i lag med gode Radich-venner.

Det er litt kjølig på Skur 32 nå på høsten, så ta med deg litt varme klær og godt humør😊 Meld gjerne i fra på mail til venner@radich.no om du kommer.

Velkommen!

Medlemskveld høsten 2018:

Torsdag 25.oktober kl 18.00

Medlemskveld – foredrag med Didrik Hvoslef – Eide.

Vår gode venn og ikke minst dyktige og underholdende foredragsholder Didrik Hvoslef-Eide forteller om sine erfaringer med Christian Radich. Han var med på tokt i Karibien i vinter, og har laget mange flotte illustrasjoner av det stolte skip.

Didrik er av samme gode årgang som skuta selv, og har gjennom mange år seilt sammen med Ragnar Kvam jr.. Tospannet Didrik og Ragnar har også utgitt boka «Intet er så rommelig som havet» sammen, og samarbeider om den faste spalten «Bestikket» i tidsskriftet Seilas/Seilmagasinet.

Det blir enkel servering.

Det er begrenset med plasser, så meld gjerne i fra på mail til venner@radich.no om du kommer. Er du ikke medlem i Christian Radichs Venner allerede, kan du melde deg inn i forbindelse med påmeldingen.

Velkommen!

Onsdag 21.november kl 18.00

Vi har gleden av å ønske velkommen til medlemskveld hvor vi viser den klassiske kortfilmen «Around Cape Horn» fra 1929 med enkel juleinspirert servering av gløgg, pepperkaker og klementiner.

Filmen gir en helt unik dokumentasjon av barken «Peking» sin hasardiøse ferd rundt Kapp Horn, filmet og senere fortalt av legenden Irving Johnson. Mye av seilelivet vil være kjent for oss som har seilt med Christian Radich, men samtidig viser svart-hvitt-filmen en helt annen verden av disiplin, sikkerhet og heltedyrkelse av kapteinsrollen enn den vi opplever i dag.

Etter filmvisningen vil vi fortelle litt om mannen bak filmen, Irving Johnsen, om hans og Radich sin gode venn Nancy Richardson og om skuta Peking som nå er tilbake i Hamburg for full restaurering.

Det er begrenset med plasser, så meld gjerne i fra på mail til venner@radich.no om du kommer. Er du ikke medlem i Christian Radichs Venner allerede, kan du melde deg inn i forbindelse med påmeldingen.

Velkommen til god førjulsstemning!