Første regatta i Tall Ships Races starter fra Harlingen i Nederland 6. juli. Avgang er satt til kl 1000, oppmøte senest 2 timer før avreise. Her kan du se en oversikt over havnen: https://www.sailtraininginternational.org/_uploads/documents/Harlingen.jpg, og i vedlagte fil kan du se nøyaktig ved hvilken kai du finner Christian Radich. 
Harlingen_kaiplass NY 

Harlingen:

For dere som kommer en natt før avreise, vil vi informere om at stordekk er leid ut til en mottagelse i forbindelse med Tall Ships Races om kvelden.

Fredrikstad:
Til dere som har bestilt ekstra natt etter ankomst Fredrikstad eller skal bli om bord til Bergen, vil vi informere om at skuta er leid ut hver kveld. Vi vil også holde åpent skip om formiddagene for at publikum skal få se den flotte skuta. De besøkende vil ikke ha tilgang til banjer. Vi anbefaler at våre medseilere tar en tur i byen under disse tidene for å få med seg alle arrangementene og livet i havn rundt Tall Ships Race.

Har du glemt noe?
Har du gitt oss all informasjon vi trenger? Hvis du har byttet pass etter at du bestilte toktet, ber vi om at du sender oss det nye passnummeret. Er du over 70 år, må du ettersende legeerklæring om du ikke har sendt den før.

Her kan du laste ned informasjon/pakkeliste som gjelder alle sommertoktene: Info_2014_no

Vi oppfordrer til å spre gleden og opplevelsen med å seile med Christian Radich ved å:
Dele bilder/opplevelser på facebook med hashtags  #radich#radichtokt
Del bilder på instagram med hashtags #radich#radichtokt
Skriv en anmeldelse på TripAdvisor: https://bit.ly/17LSg6s
Vil du dele din historie med andre reiselystne, skriv den i en e-post og send den gjerne med bilder til postmaster@radich.no. Da legger vi historien din ut på: https://www.opplev-christianradich.no/

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord som medseiler på Christian Radich!

About Author

client-photo-1
ida