En opplevelse utenom det vanlige

Fjordturer

Oslo - Oslo mai og juni  Fjordturene er for deg som vil nyte å være om bord i Christian Radich på en kort kvelds- eller dagstur. BluesCruise 13. mai, ChampagneCruise 21. mai, ølCruise 10. juni, AkevittCruise 11. juni og Sjørøvertokt 12. juni.

Sandefjorduken

Sandefjord, Indre havn 30. mai - 4. juni Denne uken vil skuta ligge i Indre havn og ha forskjellige arrangement, både fjordturer og ved kai, noen lukket og noen åpne for alle. Vi håper å se deg om bord på en av våre turer eller på åpent skip.  

"Skagen Race" - seilas - NYHET!

Holmestrand - Holmestrand 25. - 29. mai Christian Radich er ikke med på Skagen Race, men vi følger regattaen fra start og møtes i Skagen igjen. Dette blir en seiler-opplevelse utenom det vanlige!  

Pinseseilas til Koster - Nyhet!

Sandefjord - Oslo  04. - 06. juni Vi drar ut fra Sandefjord og ankrer opp ved Kosterøyene før vi seiler nordover igjen. En familievennlig seilas som arrangeres i samarbeid med Sandefjord Turistforening.  

Sea Norway 2022

Med Radich til Preikestolen og Lysefjorden Sea Norway 2022

Sea Norway Kristiansand - Stavanger 21-24. juni

Vi drar nordvestover, inn Lysefjorden og ankrer opp ved Forsand. Du kan bli med på tur til Preikestolen eller til Flørli.

Langs Helgelandskysten Sea Norway 2022

Sea Norway Kristiansund - Bodø 5.-8. juli Seil med oss fra klippfiskbyen Kristiansund og nordover mot Bodø. Hvis været tillater det tar vi tar en stopp ved Svartisen, en av Norges største isbreer.

Opplev Lofoten Sea Norway 2022

Sea Norway Bodø-Bodø Opplev fantastiske Lofoten om bord på seilskipet Christian Radich. Du kan velge mellom 5 turer i Lofoten. Alle starter og slutter i Bodø. Hvor og hva vi opplevelsene underveis er forskjellig på hver tur.

Ålesund - Bergen Sea Norway 2022

Sea Norway  Ålesund - Bergen 30 juli - 02 august Seil med oss fra Ålesund, "Art Noveau"-byen mellom fjord og fjell og sørover mot Bergen. Vi planlegger også et hyggelig stopp på turen om tiden og været tillater det.    
24. July 2014. Tall Ships' Races Bergen. PHOTO: EIVIND SENNESET

Fjordturer

Erik Sundheim (13)

Leie skipet

IMG_20191027_214143_505

Windjammer

075_KIL-1727

Skoleturer

Følg skuta

Vi har samlet en del informasjon som kan være nyttig å lese før du reiser på tokt.

Praktisk informasjon

Her finner du svar på de fleste av de spørsmålene vi får.
Finner du ikke svar på det du lurer på her, er det bare å ta kontakt med oss.