12Nå går første regatta i Tall Ships Races mot slutten. Her følger info om regattaen som går fra Lisboa 25. juli, med ankomst Cadiz 28. juli. Skutene vil ligge ved Santa Apolónia Quay, som du kan se på kartet. På Tall Ships Lisboas  hjemmeside finner du også litt informasjon om hvordan du kommer deg ned til havnen. Du kan til enhver tid også følge med på hvor skuta er.

 

På hjemmesiden til Tall Ships Lisboa kan du også lese om alt som foregår i byen. Det samme kan du gjøre på Cadiz sin hjemmeside (dessverre er denne bare på spansk). Skal du bli med videre til La Coruña, eller bor i Cadiz før hjemreise, oppfordrer vi deg til å bli med på crew parade og arrangement den 29. juli.

 

I Cadiz vil det arrangeres åpent skip og vi oppfordrer  våre medseilere til å være på land under denne tiden, slik at de lokale får oppleve den flotte skuta.

 

Når alle har mønstret på i Lisboa og fått tildelt køye, blir dere delt i vaktlag. Vi har først opplæring og deretter begynner vaktlagene å rullere, døgnet rundt. Du kan lese med fordel lese om livet om bord og hva det vil si å være medseiler. Har du ikke fått tilsendt håndbok, ber vi deg kontakte oss på postmaster@radich.no, så sender vi deg denne.

 

Hva skal jeg pakke?

Selv om vi seiler i sydlige farvann er stikkordene du må huske på når du pakker: vanntett og vindtett samt gode sko. Vi legger ved informasjon/pakkeliste for sikkerhets skyld, den er nok litt generell, på dette toktet trenger du ikke lue, hansker eller ullundertøy.

 

Har du glemt noe?

Har du gitt oss all informasjon vi trenger, passnummer for eksempel? Hvis du har byttet pass etter at du bestilte toktet, ber vi om at du sender oss det nye passnummeret. Er du over 70 år, må du ettersende legeerklæring om du ikke har sendt den før.

 

Bilder

Er du på Instagram, oppfordrer vi deg til å legge ut bilder med emneknaggen #christianradich.

 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord som medseiler på Christian Radich!

About Author

client-photo-1
ida